Verhuur bad- en bed goed

Ook voor de cliŽnt van een woonzorgcentrum?

Bij verhuur denkt men vaak aan het standaard, veelal witte, leasepakket dat aangeboden wordt. De zorginstelling wil de cliŽnt graag een zo groot mogelijk thuis gevoel geven, maar dat lijkt niet te gaan als men de cliŽnt ook nog eens zijn of haar eigen bed- of badlinnen “afpakt”.

 

Overal witte lakens en handdoeken met naam inweving van de wasserij doen ook vermoeden dat de cliŽnt in een ziekenhuis terecht gekomen is, in plaats van bij een woonzorginstelling, waar men de cliŽnt nou juist een goed verzorgde woonomgeving wil bieden, zodat de cliŽnt zich snel thuis zal voelen.

 

Maar….

Vaak is die eigen handdoek of dat eigen laken eerder een bron van zorgen, dan een fijne link met thuis. De handdoek was wellicht “pas” 4 jaar (!) oud, maar zeker niet gewend aan een industriŽle reinigingsproces, waarbij handdoeken gedroogd worden in drogers, in plaats van hangend aan de waslijn, of lakens gemangeld, in plaats van met de hand gestreken. De kwaliteit van de verschillende soorten zal er, samen met het industriŽle wasproces, voor zorgen dat de slijtage sneller zichtbaar wordt.

 

En… hoe staat het met:

De hygiŽne van het eigen dekbed cq kussen. Hoe vaak wordt dat gereinigd en kŠn het wel gereinigd worden op een kiemdodend proces?

Hoeveel tijd zijn uw medewerkers bezig met het opmaken van een bed, waarbij de hoes van het dekbed over het dekbed heen getrokken moet worden?

 

Maar, hoe zit het dan met het huiselijke gevoel?

Daarvoor biedt Barth Slijkhuis BV, naast het standaard pakket, ook een mogelijkheid om kleur te brengen in het verhuurpakket. Zo hebben wij gekleurde handdoeken en washanden. Ook kennen wij jersey kwaliteit hoeslakens in een pasteltint. Samen met een vrij te kiezen dessin voor een medisch dekbed (minimale afname 100 stuks per dessin) kan u uw cliŽnt zo een pakket aanbieden van een goede kwaliteit, wat de huiselijkheid niet uit het oog verliest, wat niet gemerkt hoeft te worden en tijd bespaart voor uw medewerkers bij het opmaken van de bedden.

 

Voordeel voor de cliŽnt daarbij: altijd een goede kwaliteit, geen eigen bed- en badlinnen meer hoeven verzorgen (service) en geen merkkosten meer daarvoor.

 

Graag laten wij u ons alternatief zien, waarbij u twee vliegen in een klap kunt slaan: kosten besparen door meer service te bieden!

Blauwe, gele en groene handdoeken in het leasepakket